+359 8824 23 774        гр. София, ул. „Добротица Деспот“ бл. 41, вх. Б
Азукен ООД косултира фирма „Лифт корект“ ЕООД по мярката „Умения“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“

Азукен ООД косултира фирма „Лифт корект“ ЕООД по мярката „Умения“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“

Азукен ООД изигра своята важна роля като консултант изготвил и управлявал проекта, с който фирма „Лифт корект“ ЕООД организира обучения на 13 свои служители и четирима безработни по мярката „Умения“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Проектът е финансиран с 36 738.71 лв. европейски средства и 18 054.34 лв. собствено финансиране. Дружеството развива дейност от 2013 г. и осъществява технически надзор на съоръжения с повишена опасност, като асансьори, повдигателни съоръжения, въжени линии и ски влекове.

Процедурата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ е насочена към повишаване квалификацията на работната сила, насърчавайки професионалното и кариерно развитие, едновременно с което се стимулира участието в различни форми на заетост и учене през целия живот.

С изпълнението на процедурата се цели и повишаване на икономическата активност и подобряване достъпа до заетост за търсещите работа безработни и неактивни лица, посредством предоставяне на възможности за включване в различни по вид обучения.

Процедурата за безвъзмездна финансова помощ „Умения“се реализира с финансовата подкрепа на Европейския Социален Фонд.

Проектите ще се изпълняват на територията на Република България.

Повече информация може да откриете в новината ТУК, както и на страницата на ОП „Развитие на човешките ресурси“

Към началото